Scherpe prijzen


De tijd dat de exacte toestelprijzen te verhullen waren achter abonnementen, ligt inmiddels ver achter ons. Consumenten én bedrijven hebben scherp zicht op de toestel- en tabletprijzen. Dat maakt dat een marktconforme prijs een voorwaarde voor succes is. TNWC zorgt daarvoor. Dankzij haar sterke netwerk is TNWC in staat om steeds dáár in te kopen waar de prijzen het aantrekkelijkst zijn. De verschillen kunnen groot zijn. Minimaal 10%. Dat zorgt voor jou voor een veel betere marge en een uiterst scherpe verkoopprijs.

Producenten kiezen er regelmatig voor om hun overproductie tegen lagere prijzen aan te bieden of prijzen in specifieke kanalen te verlagen om de marktpenetratie te verhogen. TNWC volgt dat. Iedere dag; nee, zelfs ieder uur zien we tegen welk bedrag de topmerken smartphones en tablets in ons netwerk worden aangeboden. Dat is ons speelveld en daar gaan we behendig mee om. Natuurlijk voldoen al onze ingekochte devices aan alle kwaliteitsstandaarden, worden zijn geleverd met Nederlandse gebruikshandleiding en Nederlandstalig operating system. Alleen de prijs is anders.

Als relatie van TNWC heb je real time zicht op zowel de prijzen als op de voorraden van ons. Dat maakt dat je als reseller of zakelijk leverancier volledig kunt leunen op TNWC. Wij houden voorraad en nemen het voorraadrisico en jij kunt scoren richting de markt met een scherp aanbod, snelle levering en goede kwaliteit. Voeg daarbij onze services als dropshipping, een white label-webshop en DEP voor Apple en je begrijpt dat TNWC niet alleen een leverancier is van smartphones en tablets, maar ook van succes.