Scherp in logistiek


Wie wil excelleren in logistiek moet werken met korte lijnen, doordachte processen en een ijzersterke voorraad. Dus zo heeft TNWC dat georganiseerd. 
Vanuit een relatief klein maar betrokken team verzorgen we real time voorraadbeheer. Dreigt de voorraad van een bepaald toestel onder een kritische grens te komen, dat wordt onmiddellijk een inkooporder uitgezet bij de scherpste aanbieder. Zo grijpen wij nooit mis en jij daarmee ook niet.

In ons eigen magazijn zijn de lijnen kort en is het proces jaar jaar na jaar steeds verder geoptimaliseerd. Dat maakt dat ook orders die om 17.30 binnen komen nog dezelfde dag verzonden worden. Geheel volgens de specificaties van de klant. Die bepaalt niet alleen of naar de klant of de eindgebruiker verzonden moet worden, maar ook hoe er verpakt moet worden en of er bijvoorbeeld een simkaart of accessoires bijgesloten moeten worden. We werken met verschillende logistieke dienstverleners voor de verzending en kunnen de keuze daarin laten bepalen door het bezorgmoment bij jou. Zo kunnen we altijd gaan voor de snelste en de beste optie.

Smartshipping
Met geavanceerde smartshipping heeft TNWC de logistieke keten voor heel veel van haar klanten sterk kunnen verkorten. TNWC kan de toestellen en simkaarten namelijk ook rechtstreeks naar jouw eindklant sturen. Of naar de werknemer van jouw zakelijke relaties. We doen de volledige handeling en zorgen ervoor dat het pakket met een pakbon van jouw bedrijf verzonden wordt. En jij verzorgt de facturering. We bieden daarmee gemak en snelheid. Jij bespaart in huis aanzienlijk op de handelingskosten en jouw klant heeft het toestel razendsnel in huis. Want ook hier geldt: voor 17.30 uur bestellen, betekent de volgende dag in huis.

Gewichtlabel
Om het logistieke traject nog weer veiliger te maken worden alle dropship pakketten bij TNWC gewogen. Op een vaste seal sticker komt het controle gewicht te staan. Mocht er onverhoopt in het traject ergens iets verkeerd gaan en/of vermist raken dan weten we zeker dat we d.m.v. het controle gewicht altijd kunnen achterhalen wat er precies verstuurd is. Dit bied ook voor de reseller weer een extra stukje service en zekerheid.