Apple DEP


Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om bij de uitrol van apparaten niet meer te werken met een handmatige configuratie door de gebruiker.
Apple biedt haar afnemers de mogelijkheid om devices volledig te configureren via het zogenaamde    'Device Enrollment Program'; kortweg DEP. 
Daarmee is ook de beveiliging van deze apparaten perfect verzorgd en kunnen de devices ook op afstand uitgeschakeld worden als deze in verkeerde handen komen. 
TNWC kan ook deze service leveren. TNWC heeft alle techniek in huis om zelf alle Apple iPhones en alle Apple iPads is DEP te plaatsten. Je behoudt zo het prijsvoordeel van TNWC en hoeft voor deze diensten niet naar een Apple Premium Reseller. 
Je kunt als reseller deze dienst Dus zelf rechtstreeks aan jouw eindklant factureren.

Voor meer informatie mail je ons op dep@tnwc.nl

Onderstaand onze Apple DEP introductiefilm :
Samsung Knox Mobile Enrollment

Samsung Knox Mobile Enrollment is een dienst waarmee je een Mobile Device Management-systeem (MDM) over een aantal Samsung toestellen uitrolt. Knox Mobile Enrollment werkt niet alleen met Samsung Knox Manage, maar ook met andere beheersystemen, waaronder MobileIron, Microsoft Intune en Workspace One. 
Knox Mobile Enrollment werkt alleen in combinatie met Samsung toestellen.
Vanzelfsprekend kunnen we bij TNWC deze dienst voor je regelen. Wij kunnen alle toestellen van Samsung zelf toevoegen in Knox KME.

Voor meer informatie mail je ons op knox@tnwc.nl

Apple DEP / Samsung KNOX
Apple DEP / Samsung KNOX
Apple DEP / Samsung KNOX
Apple DEP / Samsung KNOX
Apple DEP / Samsung KNOX
Apple DEP / Samsung KNOX