Assortiment


Samsung, Apple en heel veel meer.
De grootste omzet behaal jij - en dus ook wij - in de twee grootste merken: Apple en Samsung. Maar er zijn meer aanbieders die smartphones aanbieden die hun eigen doelgroep hebben. Natuurlijk wil jij die ook bedienen. Dus doen wij dat ook. 
Daarom vind je in het assortiment van TNWC ook smartphones van bijvoorbeeld OnePlus, Google, OPPO, Huawei, Sony, CAT, Honor, Nokia, Motorola, HTC, en Xiaomi. Steeds beoordelen de experts van TNWC de afzet- en de smartphone markt om op basis van specifieke matches het assortiment verder te verbreden. En ook deze minder snellopende modellen zijn uiteraard uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 17.30 bestellen, betekent morgen voor het middaguur in huis.

Refurbished

De refurbished-markt groeit heel erg snel. En dat is logisch. Nu niet elk nieuw type smartphone zijn voorganger volledig in de schaduw plaatst, doordat de stappen voorwaarts kleiner worden, kan het ook interessant zijn om een iets ouder type toestel te kiezen. Die toestellen bieden wij ook refurbished aan. Het gaat om toestellen die een zeer strikte kwaliteitscontrole doorlopen hebben. Zowel cosmetisch als technisch. Toestellen die worden ge-update naar het nieuwste iOS om een heel nieuw leven tegemoet te gaan. Refurbished spaart de portemonnee, maar ook het milieu. En ook dat duurzaamheidsargument kan sterk werken in jouw marketing. We bieden momenteel nog enkel Apple refurbished aan. Dat doen we in de hoogste kwaliteit: Renewd refurbished. Op deze kwaliteit ontvangt de afnemer 24 maanden garantie.

Onderstaan de Renewd Quality Controle video :Dummy's voor Apple

Dat TNWC je kan voorzien van scherp geprijsde smartphones en tablets mag inmiddels duidelijk zijn. Maar er is nog iets. Veel ondernemers hebben voor hun winkelpresentatie behoefte aan dummy’s. Die zijn in de praktijk vaak heel moeilijk verkrijgbaar. 
We houden echter standaard een flink assortiment (Apple) dummy’s op voorraad, zodat we ook aan deze zeer specifieke vraag kunnen voldoen. Ons assortiment dummy's kun je terugvinden in het linker menu, bijna onderaan, onder Dummy Phones.