White label shop

 

U heeft als B2B telecom reseller de behoeft aan een webshop maar u heeft geen tijd voor onderhoud, content en orderafwikkeling ?

Wij hebben de oplossing. Een copy van de TNWC website, geheel in uw eigen look and feel, en van a tot z gekoppeld aan de data van TNWC.

Het complete assortiment, met de onze realtime voorraad, en uw eigen prijslevel, een compleet winkelwagen en order systeem, een afreken mogelijkheid, en uw eigen backoffice.

Hoe dat werkt ?

Het enige wat de reseller hoeft te doen is een “shop” knop aanmaken op de eigen website. Die knop wordt doorgelinkt naar een van onze shopservers.
Daar richten wij een complete webshop in, vanzelfsprekend in uw eigen look and feel. Als dat allemaal gereed is dan wordt het complete klantenbestand van de reseller door ons geimporteerd in de eigen backoffice van de betreffende reseller webshop.

En vanaf dat moment heeft de reseller dus de mogelijkheid om de eigen klanten online te laten bestellen in hun eigen online webshop.

 

Het grote voordeel is dat de orders nu ook via FTP bij ons binnen komen. Geen overzet of overtyp werk. Die gaan na goedkeuring van de beheerder dus 1:1 door naar de TNWC website.

En daar worden ze op de reguliere dropshipping manier zoals men van ons gewend is door ons verwerkt.

Met de twee muisklikken zitten uw orders dus in ons systeem. Nog sneller, nog minder handling dus een nog grotere marge op uw hardware.
Vanzelfsprekend komen wij dit heel graag een keer allemaal persoonlijk toelichten.

 

Meer informatie ?

 

Bel met 0492 – 745.108. of mail naar info@tnwc.nl