Werkwijze

 

Werkwijze  

 

TNWC levert rechtstreeks aan uw eindklant

TNWC is uw dropship-leverancier. U bepaalt welke producten u verkoopt in uw webshop en wij zorgen voor de gewenste producten en de verzending. Door met ons samen te werken, kunt u uw webwinkel draaien zonder voorraad, en dat scheelt tijd en geld. Het werkt als volgt:

 

Uw eigen gepersonaliseerde pakbon

Uw klanten plaatsen een bestelling in uw webshop. U geeft deze bestelling aan ons door, en wij gaan aan de slag. Wij voegen uw eigen gepersonaliseerde pakbon toe aan de doos en leveren de bestelling direct aan uw klant. U ontvangt onze factuur. Uw klant merkt dus niets van de ‘dubbele’ transactie.

 

Totale ontzorging

Een groot voordeel van deze methode is de snelheid waarmee u kunt leveren. Bij dropshipping valt namelijk minimaal 1 werkdag winst te behalen. TNWC ontzorgt u in het gehele traject en zet alles op alles om het proces naar uw wensen in te vullen. En het mooie is: hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Ons partnership is dus helemaal gratis!

 

Wist u dat het vanaf heden ook mogelijk is om uw eigen simkaarten bij ons op voorraad te leggen? Uw klant ontvangt dan zijn totale bestelling in één keer. Ideaal toch?!