Over The New Wholesale Company

 

Dankzij TNWC kunt u uw klanten altijd een scherpe prijs bieden

 

Betrouwbare leverancier

TNWC (The New Wholesale Company) is een groothandel op het gebied van smartphones, gsm-toestellen en tablets. Wij zijn het antwoord op de prijsverschillen die ontstaan tussen lokale distributeurs en operators in binnen- en buitenlandse markten. Onze klanten zijn zelfstandige telecomondernemers, franchise telecomshops en B2B-dealers in de Benelux.

 

De beste inkoopprijs

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van inkoop van mobiele hardware kunnen wij onze klanten de beste inkoopprijs bieden. Dit betekent dat u úw klanten altijd een scherpe prijs kunt bieden, en zonder ingewikkelde afspraken een gezonde marge kunt hanteren. Tal van retailers vinden al jaren hun weg in onze moderne en veilige webshop. Wij houden u wekelijks op de hoogte van de laatste prijzen en beschikbaarheid.

 

Kwalitatief hoogwaardige voorraad

TNWC is de betrouwbare leverancier waar u het hele jaar door van op aan kunt. We streven een goed en continu prijsbeleid na, staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige voorraad, snelle leveringen en diverse extra's voor onze klanten. Zo nemen wij graag uw complete handeling uit handen, zodat u nergens omkijken naar heeft. Met andere woorden: TNWC ontzorgt u in het gehele proces.